AUKTORISERAD VOLVO PENTA SERVICEVERKSTAD

Vi på Strängnäs båtvarv är en auktoriserad Volvo Penta serviceverkstad och utför alla typer av service på Volvo Penta motorer för båtar. Vi tar hand om dig hela vägen.

Serienummersök

Serienummersök

När vi utför service av din båtmotor genomför vi en kontroll i Volvo Pentas databas. Vi får då information om din motor och ditt backslag/drev berörs av servicekampanjer, uppgraderad mjukvara, produktförbättringar och förändrade servicerekommendationer.

Serviceprotokoll

Serviceprotokoll

När vi på Strängnäs båtvarv sköter servicen av din Volvo Penta motor kan du vara säker på att din servicetekniker är utbildad för att ta hand om din motor och har tillgång till ditt senaste serviceschema.

Senaste mjukvaran

Senaste mjukvaran

I din Volvo Penta drivlina finns en mängd datorer som styr allt från bränsleinsprutningen till växlingen. Mjukvaran uppdateras ständigt för att optimera drivlinans funktioner – och din körupplevelse. När du servar din motor hos Strängnäs Båtvarv ingår senaste mjukvaran utan kostnad.

Volvo Penta originaldelar

Volvo Penta originaldelar

Din Volvo Penta motor är tillverkad av inte mindre än 2 000 högkvalitativa delar som alla är beroende av och anpassade för varandra. Skulle någon del behöva bytas är det därför en självklarhet för oss att sätta dit en likadan som satt där från början. Det garanterar motorns funktion och säkerhet.

Två års garanti

Två års garanti

När du låter oss ta hand om din motor garanteras att serviceprotokollet följs och att arbetet blir fackmannamässigt utfört. Som extra trygghet får du alltid två års garanti på de originaldelar som använts för utförda arbeten för att du skall känna dig trygg med din Volvo Penta service.

Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service

Som extra trygghet har du som Volvo Penta kund alltid tillgång till Volvo Penta Action Service. Genom Volvo Penta Action Service kan du snabbt få hjälp. Oavsett var du befinner dig är hjälpen ett samtal bort. En operatör kommer att hjälpa dig, 24 timmar om dygnet, alla dagar på året.