SERVICE, INSTALLATION OCH REPARATION

Vi gör det enkelt för dig och erbjuder helhetslösningar som passar dig och din båt. Du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig med den service din båt behöver. Beställ i god tid så slipper du stå i kö när båtsäsongen närmar sig.

Service och reparationer

Som fullservicevarv har du som kund hos oss möjlighet att anlita våra tjänster. Vi har stor erfarenhet och utför alla typer av service och båtvård såsom bottenmålning, blästring av skrov, polering, motorservice, vinterkonservering och olika typer av monteringar. Vi utför motorreparationer, motorbyte och plastreparationer. Vi tar ansvar och säkerställer att din båt tas omhand av kompetent personal.

Installationer

Vi gör bland annat installation av bogpropeller, häckpropeller, vattenrenare, värmare, navigationsutrustning och elektronik med mera.

Haveri / Besiktning

Vid ett haveri har varvet möjlighet att kunna ta upp båtar på extremt kort tid. Är du i behov av att besiktiga båten under vattenlinjen kan vi erbjuda paketlösning med upptagning/sjösättning och undervattensbesiktning med protokoll.

Upptagning för kortare tid

För dig som har båten i vattnet över vintern och har behov av bottenmålning, byte av anoder eller andra servicearbeten finns möjlighet till upptagning/sjösättning för någon vecka eller längre tid på land.

Upptagning/sjösättning till/från transportbil

Vi kan tillhandahålla service av torr- och sjösättning från eller till en transportbil.

Försäkringsärenden

Vi åtar oss reparationer som är försäkringsärenden och samarbetar med alla Sveriges försäkringsbolag.